Login failure

Membership queries? More info? Problems? Post here and the Committee will get back to you
This is NOT for technical or brand-related questions.
Post Reply
JonathanT4
Cadet
Posts: 183
Joined: Wed Aug 01, 2012 9:15 am
Car Make: Audi
Car Model: Audi A4 B8 6MT Turbonetics T66
Location: Ballito

Login failure

Post by JonathanT4 » Sun Feb 12, 2017 8:40 pm

Hi guys,

I login via my iPhone (iOS) but since the forum upgrade/change, I find myself constantly having to login again. Anyone else have this issue?
Audi A4 2.0T 155KW Manual FWD. JE Pistons, IE Rods, Calico Bearings, Turbonetics T66.
MR.C
Enlisted
Posts: 21
Joined: Wed Jan 08, 2014 9:14 pm
Location: Pretoria

Re: Login failure

Post by MR.C » Sun Feb 12, 2017 9:37 pm

Sometimes happens to me (on android) when using wifi from a new source, or using mobile data after using wifi.


Sent from my SM-N910C using Tapatalk
User avatar
LostEnigma
VWCSA Member
Posts: 2616
Joined: Fri May 03, 2013 4:55 pm
Car Make: Audi
Car Model: S3 8L
Membership No: 3207
Location: DiamondWorx Detailing

Re: Login failure

Post by LostEnigma » Sun Feb 12, 2017 9:42 pm

This entire "upgrade" has made the forum look, feel and operate worse.. Meh
Image
Current:

2003 Mexico Blue Audi S3 8L 280.7 WKW - 424NM - Bagged by FS Projects, YT Revision & Only Charged Dubs - ISPIRI WHEELS FTW



Ex:

2013 VW Candy White Polo Vivo GT - SOLD
1997 VW White Chico Golf - SOLD
madracer21
Cadet
Posts: 345
Joined: Wed Oct 08, 2008 12:00 pm

Re: Login failure

Post by madracer21 » Sun Feb 12, 2017 10:43 pm

JonathanT4 wrote:Hi guys,

I login via my iPhone (iOS) but since the forum upgrade/change, I find myself constantly having to login again. Anyone else have this issue?
Do you have the forum bookmarked?
Try creating a new bookmark.
User avatar
chucker02
Captain
Posts: 2680
Joined: Mon Dec 31, 2012 10:45 pm
Car Make: VW
Car Model: Citi ADY
Location: Bloemfontein

Re: Login failure

Post by chucker02 » Sun Feb 12, 2017 11:05 pm

LostEnigma wrote:This entire "upgrade" has made the forum look, feel and operate worse.. Meh
I agree, want the old setup back
Current:

2003 Audi A3 1.8t

Ex:

2007 Citi golf. ADY with Spitronics 60-2, Brospeed 4-2-1 branch, Poly mounts and coilies. CCBB Limited edition

Rides Thread: http://vwclub.co.za/forum/viewtopic.php?f=11&t=183329

2002 Citi golf. ADY engine with GW carb, Viper 4-2-1 branch, 282 estas cam, 57mm freeflow, GW delarey big brake kit and GW delarey gearbox mounting.

Rides thread: http://vwclub.co.za/forum/viewtopic.php?f=11&t=157603

1971 VW beetle, my first love
User avatar
Tander
Moderator
Posts: 6378
Joined: Wed Apr 15, 2009 9:16 am
Car Make: Seat
Car Model: Leon Cupra
Membership No: 1713
Location: Johannesburg, South Africa

Re: Login failure

Post by Tander » Mon Feb 13, 2017 8:16 am

Guys that are having login problems, are you using the browser or the Tapatalk app?

Current Rides:
2008 SEAT Leon Cupra - Banshee

Exes:
2006 Polo 9N3 - 1.6i
2003 Citi.com 1.3
2003 Opel Corsa Lite
JonathanT4
Cadet
Posts: 183
Joined: Wed Aug 01, 2012 9:15 am
Car Make: Audi
Car Model: Audi A4 B8 6MT Turbonetics T66
Location: Ballito

Re: Login failure

Post by JonathanT4 » Mon Feb 13, 2017 9:23 am

@Tander, not using tapatalk, using the browser. I dont have it bookmarked, but i never close the page. Its only since the upgrade, it never asked for login details prior to this.
Audi A4 2.0T 155KW Manual FWD. JE Pistons, IE Rods, Calico Bearings, Turbonetics T66.
User avatar
amstel18
Lieutenant-Colonel
Posts: 4558
Joined: Mon Dec 24, 2007 9:54 am
Car Make: VW
Car Model: Polo TSI
Membership No: missing
Location: Brackenfell, Cape Town

Re: Login failure

Post by amstel18 » Mon Feb 13, 2017 3:16 pm

Tapatalk login isn't working????
Current:
2013 Audi A3 Sportback 1.8 TFSI S-Tronic
Ex:
2015 Pure White 1.2tsi Comfortline
2011 2L BiTdi ROK D/C Highline
2006 Seat Ibiza Cupra TDI
91 Caddy, ADY motor on mp9, wildcat 4-1 branch and 50mm Evolution s/s exhaust
96 1600 Chico (sold)
User avatar
Tander
Moderator
Posts: 6378
Joined: Wed Apr 15, 2009 9:16 am
Car Make: Seat
Car Model: Leon Cupra
Membership No: 1713
Location: Johannesburg, South Africa

Re: Login failure

Post by Tander » Tue Feb 14, 2017 1:01 pm

amstel18 wrote:Tapatalk login isn't working????
It seems to be fine here. What error are you receiving ?

Current Rides:
2008 SEAT Leon Cupra - Banshee

Exes:
2006 Polo 9N3 - 1.6i
2003 Citi.com 1.3
2003 Opel Corsa Lite
UzziB
Cadet
Posts: 686
Joined: Mon Jan 05, 2015 5:02 pm
Car Make: Ford
Car Model: Ranger
Location: Zulu Land

Re: Login failure

Post by UzziB » Tue Feb 14, 2017 1:44 pm

Tander wrote:Guys that are having login problems, are you using the browser or the Tapatalk app?
Browser. We want the old look back! :deadhorse:
If you aint first, your last !!!


Image
User avatar
Neuk
Treasurer
Treasurer
Posts: 48485
Joined: Mon Nov 28, 2005 2:58 pm
Car Make: VW
Car Model: '15 Golf R
Membership No: 806
Location: Johannesburg

Re: Login failure

Post by Neuk » Tue Feb 14, 2017 3:23 pm

Why would you not use Tapatalk on a smart phone?
Nic

Current Garage:
Daily Drive: 2015 VW Golf R
Project Fes: 1982 VW Golf GLS 1.5
Project FeO: 1966 VW Type 2 Transporter Kombi Split Window

Previous Garage:
Vagon: 2005 Audi B6 A4 1.8T (140kw) Avant
Project XXXX: 1967 VW Type 3 Variant (Squareback)
Project Betty: 2005 Polo 1.9 TDI (PD130) Sportline
Weekend Warrior: 1993 Volkswagen Caddy 2.0 16v ABF on ITB's
User avatar
amstel18
Lieutenant-Colonel
Posts: 4558
Joined: Mon Dec 24, 2007 9:54 am
Car Make: VW
Car Model: Polo TSI
Membership No: missing
Location: Brackenfell, Cape Town

Re: Login failure

Post by amstel18 » Tue Feb 14, 2017 4:26 pm

Tander wrote:
amstel18 wrote:Tapatalk login isn't working????
It seems to be fine here. What error are you receiving ?
I cannot log in. Just keeps saying processing.

could be that it doesn't work so lekker cause i'm in Turkey....
Current:
2013 Audi A3 Sportback 1.8 TFSI S-Tronic
Ex:
2015 Pure White 1.2tsi Comfortline
2011 2L BiTdi ROK D/C Highline
2006 Seat Ibiza Cupra TDI
91 Caddy, ADY motor on mp9, wildcat 4-1 branch and 50mm Evolution s/s exhaust
96 1600 Chico (sold)
UzziB
Cadet
Posts: 686
Joined: Mon Jan 05, 2015 5:02 pm
Car Make: Ford
Car Model: Ranger
Location: Zulu Land

Re: Login failure

Post by UzziB » Tue Feb 14, 2017 5:26 pm

Neuk wrote:Why would you not use Tapatalk on a smart phone?
Im not sure :violin: had no reason to previously
If you aint first, your last !!!


Image
Post Reply