Cannot open threads via Chrome

Membership queries? More info? Problems? Post here and the Committee will get back to you
This is NOT for technical or brand-related questions.
Post Reply
lawrence
Lord of the Sponge
Posts: 10698
Joined: Sun Aug 15, 2010 1:17 pm
Car Make: VW
Car Model: Sea Blue Polo Vivo
Membership No: 1676
Location: Durban

Cannot open threads via Chrome

Post by lawrence » Thu Dec 29, 2016 2:14 pm

Anyone else experiencing this.

If I open the forum via IE everything seems to be working fine.

But if you open through Chrome a) the layout is totally **** and b) you cannot click on any threads to open them

:mad:
User avatar
Firestrm_ZA
Vice Chairman
Vice Chairman
Posts: 5577
Joined: Thu Apr 12, 2012 10:56 am
Car Make: SEAT
Car Model: 2008 Leon Cupra
Membership No: 1906
Location: East Rand, JHB

Re: Cannot open threads via Chrome

Post by Firestrm_ZA » Thu Dec 29, 2016 2:18 pm

Clear out your browsers cache. I'm using chrome and have had no issue with the site. I'm building it with chrome in mind specifically.
User avatar
Firestrm_ZA
Vice Chairman
Vice Chairman
Posts: 5577
Joined: Thu Apr 12, 2012 10:56 am
Car Make: SEAT
Car Model: 2008 Leon Cupra
Membership No: 1906
Location: East Rand, JHB

Re: Cannot open threads via Chrome

Post by Firestrm_ZA » Thu Dec 29, 2016 2:26 pm

Also @lawrence, please upload some screenshots of the error/layout bugs?
lawrence
Lord of the Sponge
Posts: 10698
Joined: Sun Aug 15, 2010 1:17 pm
Car Make: VW
Car Model: Sea Blue Polo Vivo
Membership No: 1676
Location: Durban

Re: Cannot open threads via Chrome

Post by lawrence » Thu Dec 29, 2016 2:27 pm

Hi bud

Too late for screenshots.... cleared out the cache and logged in fine via Chrome already

Basically its was almost like it looks now except stretched out really wide and although you could see everything, when you clicked on it, nothing happened.
User avatar
Saiendra
Criminal Troll.
Posts: 1869
Joined: Fri Jan 25, 2013 11:21 am
Car Make: VW
Car Model: Golf VI 2.0T ED35
Location: Gauteng, South Africa

Re: Cannot open threads via Chrome

Post by Saiendra » Thu Dec 29, 2016 2:30 pm

Had the same issue this morning.
Daily - Gold-Metallic / 1985 Golf II CSL.
Racekor - United Grey / 2012 Golf VI GTI 2.0 TFSI ED35.
User avatar
Firestrm_ZA
Vice Chairman
Vice Chairman
Posts: 5577
Joined: Thu Apr 12, 2012 10:56 am
Car Make: SEAT
Car Model: 2008 Leon Cupra
Membership No: 1906
Location: East Rand, JHB

Re: Cannot open threads via Chrome

Post by Firestrm_ZA » Thu Dec 29, 2016 2:49 pm

lawrence wrote:Hi bud

Too late for screenshots.... cleared out the cache and logged in fine via Chrome already

Basically its was almost like it looks now except stretched out really wide and although you could see everything, when you clicked on it, nothing happened.
Ah ok, Then this theme will have to go. Will keep working on the other I found.

Thanks Lawrence.
lawrence
Lord of the Sponge
Posts: 10698
Joined: Sun Aug 15, 2010 1:17 pm
Car Make: VW
Car Model: Sea Blue Polo Vivo
Membership No: 1676
Location: Durban

Re: Cannot open threads via Chrome

Post by lawrence » Thu Dec 29, 2016 3:06 pm

Firestrm_ZA wrote:
lawrence wrote:Hi bud

Too late for screenshots.... cleared out the cache and logged in fine via Chrome already

Basically its was almost like it looks now except stretched out really wide and although you could see everything, when you clicked on it, nothing happened.
Ah ok, Then this theme will have to go. Will keep working on the other I found.

Thanks Lawrence.
Well as I said, now that I've cleared out the cache, everything looks fine even logging in via Chrome, so this 'theme' seems to be working ok?
User avatar
Firestrm_ZA
Vice Chairman
Vice Chairman
Posts: 5577
Joined: Thu Apr 12, 2012 10:56 am
Car Make: SEAT
Car Model: 2008 Leon Cupra
Membership No: 1906
Location: East Rand, JHB

Re: Cannot open threads via Chrome

Post by Firestrm_ZA » Thu Dec 29, 2016 3:09 pm

lawrence wrote:
Firestrm_ZA wrote:
lawrence wrote:Hi bud

Too late for screenshots.... cleared out the cache and logged in fine via Chrome already

Basically its was almost like it looks now except stretched out really wide and although you could see everything, when you clicked on it, nothing happened.
Ah ok, Then this theme will have to go. Will keep working on the other I found.

Thanks Lawrence.
Well as I said, now that I've cleared out the cache, everything looks fine even logging in via Chrome, so this 'theme' seems to be working ok?
Yeah it is working fine for now, but its far from eye pleasing. I have found a theme thats "updated" to look like a newer more polished layout like we had before.

But thats issues for the new year, for now... this is what we have.
Post Reply